Termékek

Szőlősejtes termékcsalád

A szőlő őssejt a kifejezetten magas polifenol tartalmának köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan lép fel a külső (légszennyezettség, UV sugárzás) és a belső káros hatások (stressz, dohányzás, egészségtelen táplálkozás) miatt keletkező szabadgyökök ellen. A szőlőben található értékes hatóanyagok, az OPC-k képesek megújítani az emberi test fontos építőelemeit, a kollagén-és elastin rostokat. Ezknek az értékes hatóanyagoknak […]

Fényvédelem

A Paradicsomos napozókrém, ill. gél (kimondottan arcra fejlesztve), az egyetlen olyan napozó, amely átengedi a létfontosságú UV A és az UV B hullámokat, melyek a D-vitamin képződését segítik. A finomhidratáló krémben lévő számtalan vitamin, likopin, flavonoid és karotinoid segíti a gyönyörű barna szín kialakulását, miközben tökéletesen véd a leégéstől és a káros sugaraktól.

Meggy & Kökény termékek

A meggyben található flavonoidok erős antioxidáns hatásuknak ill. a kökényben található magas ásványianyag – és vastartalomnak köszönhetően segíthet a bőr fiatalságának megőrzésében. tápláló, regeneráló, tonizáló és hidratáló.

Radírok

Fontos, hogy eltávolítsuk az elhalt szaruréteget, hogy a bőr „lélegezzen.” A radírok közül a legnépszerűbb az AHA-Esemény előtti „páros”. Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, bőrbőrprobléma kezelésénél azonnal látható,érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megőújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő […]

Szappanok

Nagyon fontos a napi tisztálkodásnál, hogy szappannal történjen, hogy segítsük az elhalt szaru lekopását. A szappanok közül is a legnépszerűbb a Fekete szappan. Saját főzésű, sokoldalú, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan. Mindennapos használata eltávolítja az elhalt szarusejteket, így a bőr életteli és friss lesz. Az ichtiol és a növény hatóanyagok enyhe […]

Érzékeny extra termékcsalád

Ez a termék ötvözi a cickafark és útifű minden bőrszépítő tulajdonságát. Lehetőséget nyújt az allergia okozta bőrirritáció megelőzésére, enyhítésére a gyulladásos folyamatok megszüntetésére és a hidratáció helyreállítására. Ezek a termékek az extra érzékeny és az allergiától irritált bőr jótevője.

Rózsa család

A bioültetvényekről származó vörös rózsa szirmaiból készülő termékek hatására a hervadt bőr új életre kel. A rózsa vízmegkötő képessége javíja a bőr hidratációját. Alkalmazását a tág pórusú, érett, ill. enyhét szarusodott, vízhiányos, merev bőr esetében javasoljuk. Pórusösszehúzó, regeneráló, rugalmasító hatású.

Fitoösztrogénes család

A tudományos kutatások bizonyították, hogy a ráncosodást és a különböző bőrhibákat az androgén hormonok okozzák. A növényi ösztrogének alkalmazásával, mellékhatások nélkül ellensúlyozhatjuk a bőr androgén túltengését. A sok fitoösztrogént tartalmazó jukka, lenmag, vöröshere, komló és szőlőmag felhasználásával készülő család az öregedő, ill. laza, igénybe vett bőr hidratálására, puhítására, rugalmassá tételére alkalmas.

Kövirózsa család

A kövirózsa különleges halványító hatásának köszönhetően a szeplősök, májfoltosok, kreol bőrűek kedvelt szépítője. Bőrnyugtató, regeneráló, védő, hidratáló, hámszövet erősítő tulajdonságánál fogva a legkülönfélébb bőrproblémákat enyhíti, ill. elmulasztja. A naptól, szoláriumtól cserzett vagy futószemölcsös bőrre is kiváló. Epiláció után a pigmentáció megelőzésére és égési sérülések enyhítésére is használható. Rendszeres használata csökkenti a foltosodásra való hajlamot.

Almás-citromos család

Megszépíti a szeboreás, aknés bőrt. Az alma és a citrom sokrétű hatóanyagainak köszönhetően összehúzza a pórusokat, tonizálja, puhítja, feszesíti és frissíti a bőrt. Mindennapos használata hidratálja és nyugtatja az aknés bőrt, emellett feszesítő és enyhén halványító hatású, így a pigmentfoltos vagy ráncos bőrre is jó hatása van.